Izjava o privatnosti korisnika

Molimo Vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke. Naša Izjava o privatnosti se odnosi na naše bivše, sadašnje i buduće korisnike naših usluga kao i posjetitelja. Posjetom našim stranicama i komunicirajući s nama pristajete na procesiranje i prijenos svojih podataka kako je to opisano u ovoj Izjavi o privatnosti.

Tvrtka Ri-lux d.o.o. se obavezuje:

  • da neće prodavati, distribuirati ili na neki drugi način otkrivati informacije o korisnicima osim na Zahtjev od strane zakona, u slučaju javne sigurnosti ili po Sudskom nalogu.
  • da će pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke a koji su nužni za ispunjenje naših obveza,
  • da će informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka i redovito davati korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime i/ili e-mail adresa ukloni s liste koje se koriste za marketinške kampanje,
  • da će podatke o korisnicima strogo čuvati i biti dostupni su samo djelatnicima tvrtke Ri-lux d.o.o. kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Koje osobne podatke prikupljamo na našoj web stranici?

Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo prilikom registracije, narudžbe usluga, prijave na newsletter, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama.

Trebali biste imati na umu da se neosobne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem “kolačića”.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Prilikom kontakt obrazca na našoj web stranici, bit ćete zatraženi unijeti ime, e-mail adresu i poruku. Prilikom napuštanja web stranice http://ri-lux.hr/, molimo vas da se upoznate s izjavama o politici zaštite privatnosti na svakoj internet stranici koja prikuplja osobne podatke.

Pristup Vašim osobnim podacima imaju samo zaposlenici tvrtke Ri-lux d.o.o..

Kako koristite moje podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom korištenja kontakt obrazca, ispunjavanja obrasca ili unosa podataka na našim stranicama koristimo u sljedeće svrhe:

  • za poboljšanja naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja,
  • za slanje elektroničke pošte u vezi vaše narudžbe ili drugih proizvoda, usluga i upita.

Koliko dugo čuvate moje osobne podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom korištenja kontakt obrazca, pregleda stranica čuvamo 12 mjeseci. Po isteku podaci se automatski brišu trajno bez mogućnosti povrata.

Kako štitite podatke?

Kako bismo zaštitili osobne podatke koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke i tehničke mjere sigurnosti.

Da li mogu zatražiti trajno brisanje mojih podataka?

Da, korisnik u bilo koje vrijeme može zatražiti trajno brisanje podataka za rezervaciju, baze podataka i e-mail poruka sa servera.
Ako ne želite primati bilo kakvu komunikaciju od strane tvrtke Ri-lux d.o.o., možete od iste odustati (“opt-out”) u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate i zatražite brisanje podataka. Nakon odjave tvrtka Ri-lux d.o.o. će uložiti značajan trud kako bi uklonio osobne informacije no molimo da shvatite da će neke informacije ostati trajno pohranjene u skladu s pozitivnim zakonskim propisima.

Kako ispraviti nepravilnosti?

Ako ste kreirali rezervaciju na našim web stranicama, u bilo kojem trenutku možete izmijeniti osobne informacije putem email-a podrške.

Direktni kontakt

Tvrtka Ri-lux d.o.o. Vas može direktno kontaktirati putem e-mail adrese ili druge informacije koju ste predali prilikom rezervacije kako bi potvrdili navedene informacije. Tvrtka Ri-lux d.o.o. će vas također kontaktirati kada ćete od nas zahtijevati da odgovorimo na vaša pitanja, kako bi isporučili uslugui kako bi vas informirali o važnim obavijestima.

Uporaba kolačića

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili. Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Izmjene Izjave o privatnosti korisnika

Tvrtka Ri-lux d.o.o. zadržava pravo da izmjeni, nadogradi ili suspendira ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku prema vlastitom nahođenju. Sve promjene po pitanju politike privatnosti će biti objavljene na ovoj web stranici.

Kontakt za dodatna pitanja

Ako postoje bilo kakva pitanja ili komentara u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Ri-LUX d.o.o.
Marinići 17A
51216 Viškovo

Tel: +385 51 643-277
Fax: +385 51 643-277
Email: prodaja@ri-lux.hr
Trgovački sud u Rijeci
MBO: 040265917
OIB: 05003776119
Temeljni kapital: 20.000,00 kn
IBAN HR4524020061100663359